Delatnosti

Inženjering, montaža i puštanje u rad, kao i servisiranje opreme i uređaja svih zastupanih proizvođača, su sastavni deo naše ponude

Pitajte našeg eksperta

Inženjering

inzenjering

Akumuliranim znanjem i praksom nas i naših principala obezbeđujemo pouzdana rešenja i najkvalitetnu opremu iz oblasti zastupanja.  Inženjering, montaža i puštanja opreme u rad, kao i integracija  sistema sastavni su deo naše ponude. Zadovoljni klijenti i ekstenzivna lista referenci najbolje ilustruju našu inženjersku podršku proizvodnim procesima.

Servis

Servis

Školovani, sertifikovani od strane principala i tehnički opremljeni serviseri su naš oslonac kako za montažu, puštanje u rad, tako i za intervencije u garantnom i vangarantnom roku. Nudimo obuke za održavanje i rukovanje, preventivno održavanje, nadzor nad montažom i drugo. Kao posebnu pogodnost nudimo ugovore o godišnjem održavanju merne opreme. MERIS obezbeđuje servisiranje opreme i uređaja svih zastupanih programa.

Zastupstva

Endress + Hauser

Vodeći svetski proizvođač procesnih merila za merenje nivoa, protoka (tečnosti, pare i gasova), pritiska, temperature, analize (pH, provodnost, hlor, kiseonik, mutnoća, itd), pokaznih instrumenata, registratora,  kao i “Tank and Guaging “ sistema za nadzor skladišta nafte i naftnih derivata.
www.endress.com

FLYGT, a Xylem brand

Svetski lider u proizvodnji potapajućih pumpi i miksera. Flygt, brend  Xylem-a, nudi kompletan izbor proizvoda i rešenja za prepumpavanje, otpadne vode i napredne sisteme nadzora i kontrole. Razvoj i proizvodnja Flygt-a nalaze se u Švedskoj. Za više informacija o  Flygt-u i  matičnoj kompaniji, posetite: www.xylem.com

Sanitaire, a Xylem brand

Sanitaire – Xylem brend, proizvođač ICEAS rešenja za biološki tretman otpadnih voda, uključujući difuznu aeraciju.
Sanitaire, a Xylem brand

Godwin, a Xylem brand

Godwin pumpe, kao deo Xylem grupacije, nude široku liniju proizvoda automatskih samousisnih pumpi koje se mogu koristiti kao privremeno i kao stalno rešenje.
Godwin, a Xylem brand

Lutz Jesco Dosier Technik

Uređaji za dezinfekciju vode (hlorinatori), dozir pumpe i dozirna tehnika.
www.lutz-jesco.com

Cimbria Unigrain

Merenje i akvizacija podataka o temperaturi u silosima za žitarice i srodne materijale.
www.cimbria.com

Schneider Armaturen

Armatura za merne krugove, blokventili, manometarski ventili…
www.as-schneider.com

BioKube

BioKube proizvodi sisteme za tretmane otpadnih voda. Glavni proizvodi i tržišta su: sistemi za pojedinačne zgrade, sistemi za male gradove, hotele i odmarališta, pokretni sistemi za različite industrije.
www.biokube.com

AVK grupa

Kompanija AVK razvija i proizvodi ventile, hidrante i prateći program (dodatnu opremu) za distribuciju vode i gasa, tretmane u kanalizaciji i zaštitu od požara.Kompanija AVK razvija i proizvodi ventile, hidrante i prateći program (dodatnu opremu) za distribuciju vode i gasa, tretmane u kanalizaciji i zaštitu od požara. Njihovi proizvodi su dizajnirani da zadovolje međunarodne standarde i kao takvi se prodaju širom sveta.
AVK Group

Proizvodi