Flygt potapajuće muljne pumpe i Flygt mešalice | Meris doo2021-11-09T06:40:05+01:00

Flygt potapajuće muljne pumpe i Flygt mikseri

Flygt Xylem je svetski lider u proizvodnji potapajućih pumpi i miksera za vodu. Nudi kompletna rešenja za tretman otpadnih voda, prepumpavanje i napredne sisteme nadzora i kontrole.

Pitajte našeg eksperta

Flygt Concertor®

Flygt Concertor je prvi sistem na svetu za pumpanje otpadnih voda sa integrisanom inteligencijom

Smanjenje inventara do 80% 

Upravljajte svojim inventarom efikasno. Jedna pumpa se samopodešava ili se može podesiti da odgovara promenljivim uslovima – bez potrebe za promenom prečnika radnog kola ili veličine motora. Flygt Concertor je potpuno integrisani sistem koji smanjuje vaše ukupne troškove posedovanja, istovremeno pružajući najviši kvalitet i pouzdanost.

Rad pumpe bez začepljenja

Rad bez začepljenja i smanjen broj zahteva za vakum usisavanja do 80%. Integrisana funkcija čišćenja pumpe, zajedno sa našom patentiranom prilagodljivom N-tehnologijom, otkriva i rešava začepljenje i kod većeg vlaknastog otpada.

Ušteda energije do 70%

Potrošnja energije se povećava. Ali šta ako vam kažemo da je sada moguće smanjiti račun za struju do 70% u poređenju sa konvencionalnim sistemom? To je zato što ceo Flygt concertor® sistem osmišljen da štedi energiju.

Smanjenje ukupne investicije

Zbog svog kompaktnog, integrisanog dizajna, Koncertor eliminiše potrebu za tradicionalnim komponentama u ormaru kao što su zaštita motora, meki starteri, frekventni pretvarači (VFD) i oprema za kontrolu klime. Ovo vam daje potpunu kontrolu funkcionalnosti procesa sa ormarom koji može biti do 50% upola manji od tradicionalnih ormara.

Saznajte više

Flygt Experior®

Pređite na najviši nivo efikasnosti i pouzdanosti

Najviša pouzdanost uz 50% uštede

Experior® je najpouzdaniji, energetski najefikasniji i najlakši sistem za pumpanje otpadnih voda koji je danas dostupan na tržištu. Flygt Eksperior kombinuje pumpe N-tehnologije, motore vrhunske efikasnosti i SmartRun, inteligentne kontrole, kako bi vam doneo izvanredno iskustvo pumpanja.

Protok bez začepljenja uz Hidrauliku

Performanse bez začepljenja uz funkciju  samočišćenja. Pređite na najviši nivo efikasnosti i pouzdanosti. Inovativna N-tehnologija je napravila revoluciju u pumpanju otpadnih voda sa trajnom visokom efikasnošću, omogućavajući niže troškove životnog ciklusa za vaše rešenje za pumpanje.

Inteligentna kontrola – SmartRun

Sva inteligencija koja vam je potrebna za pouzdano pumpanje otpadnih voda.Ove funkcije su razvijene i optimizovane da bi se postigla maksimalna pouzdanost pumpanja, velike uštede energije i inteligentna kontrola procesa u okviru pumpanja otpadnih voda. Svi parametri su unapred programirani kako bi instalacija bila brza, jednostavna i jeftina.

Motori vrhunske efikasnosti

Motori projektovani za vrhunsku efikasnost i duži vek trajanja. Flygt je vodeći svetski dizajner i proizvođač potopljenih motora za pumpe za otpadne vode, sa više od 60 godina iskustva.

Saznajte više

Flygt N  Pumpa za otpadnu vodu broj 1 na svetu (Flygt N impellers)

Samočisteće pumpe sa trajno visokom efikasnošću

Nema začepljenja. Nema izgubljene energije. 

Naše ogromno znanje u upravljanu tečnostima i posvećenost istraživanju i razvoju dovode do tehnološkog napretka i stalnog poboljšanja. Zato Flygt N pumpe za vodu trenutno rade u milionima instalacija širom sveta. Jednostavno, pokazale su se kao najbolji i najpouzdaniji izbor i za suve i za potopljene instalacije.

Održiva visoka efikasnost štedi novac

Kada čvrsti predmeti, kao što su žilava vlakna i savremeni otpad, uđu u ulaz konvencionalne pumpe, imaju tendenciju da se zakače za prednje ivice lopatica radnog kola. Ovo nagomilavanje smanjuje efikasnost radnog kola, što rezultira povećanom potrošnjom energije .

Izbegnite neplanirane servise.

Sa uobičajnim pumpama za otpadnu vodu, nakupljanje čvrstih materija unutar rotora može isključiti funkciju zaštite od preopterećenja panela ili zaštitu motora, uzrokujući začepljenje i dovodeći do skupih neplaniranih servisa. Čak i ako pumpa radi s prekidima, hidraulička efikasnost je smanjena, jer se nakupljene čvrste materije moraju ukloniti ispiranjem, što zahteva da se pumpa isključi na kraju radnog ciklusa. Tek kada započne sledeći ciklus, efikasnost se vraća na početnu vrednost kada se rotor oslobodi čvrstih materija koje su uzrokovale smanjenu efikasnost. Flygt N-tehnologija omogućava mehaničko samočišćenje rotora, što joj je omogućeno inovativnim dizajnom koji rešava najveći današnji izazov u tretmanu otpadnih voda. Sa stalnom visokom efikasnošću smanjuje radne sate i troškove energije tokom vremena.

Doživite moć N tehnologije

Bez obzira da li radite sa otpadnim vodama, atmosferskim vodama ili nekom drugom primenom, naći ćete širok spektar N-pumpi dizajniranih da preuzmu najteže izazove i obave najzahtevniji posao. Snažna, pouzdana i samočisteća N-tehnologija, smanjuju vaše račune za energiju i praktično eliminiše neplanirano održavanje..

Saznajte više

Flygt Potapajuće Propelerne Pumpe (Flygt Propeller pumps)

Za ekonomičan transport velikih količina

Brza i povoljna instalacija

Potrebno je samo nekoliko minuta kako biste montirali ili uklonili Flygt potapajuće propelerne pumpe sa pumpne stanice. Nisu potrebni nikakvi zavrtnji ili pričvršćivači. Ova pametne ekonomične alternative rade kao potopne pumpe, to ih čini manje složenim za montažu i omogućava motorima da rade na nižoj radnoj temperaturi i tiše od pumpi koje rade u suvim uslovima.

Pouzdane i Snažne propelerne pumpe

Svaka Flygt potapajuća propelerska pumpa je testirana u fabrici kako bi se osigurala visoka učinkovitost i vrhusnki kvalitet. Kao i svi Flygt proizvodi, Flygt propelerne pumpe isporučuju stabilne rezultate, brinući na ekonomičnost proizvoda, sa dokazanom tradicijom od 40 godina i primeni prilikom velikih poplava,  u tretmanu otpadnih voda, hidroelektranama, u kontroli od izlivanja reka, u vodenim parkovima, i kreiranju veštačkih talasa.

Najnaprednija svetska tehnologija

Flygt potapajuće propelerna pumpe poseduju patentiranu N tehnologiju poznatu po sposobnostima samočišćenja i stabilnoj visokoj efikasnosti u radu. Primenjujući iskustvo od 40 godina u radu i upravljanju tečnostima, Xylem je prilagodio N Tehnologiju širokom spektru proizvoda Flygt propelernih pumpi.

Samočisteće komponente

Kako bi se sprečilo zagušenje, lopatice propelera Flygt pumpe raspolažu dizajnom prednje ivice koja je okrenuta unazad. Ovaj dizajn koji omogućava N tehnologija uklanja ostatke sa propelera duž pomoćnog žljeba koji se nalazi u habajućem prstenu(wear ring). Vodilice lopatica pomažu u izbacivanju ostataka iz kućišta pumpe snažnim turbulentnim strujanjem koji se stvara u kućištu.

Saznajte više

Flygt Potopive Mešalice za vodu (Flygt Compact mixers)

Potpuno mešanje za bilo koji zahtev

High efficiency and reliability

Suspendisse potenti. Nulla consequat massa quis enim. Nam ipsum risus, rutrum vitae, vestibulum eu, molestie vel, lacus. Cras sagittis. Suspendisse pulvinar, augue ac venenatis condimentum.

Space-saving installation

Praesent nec nisl a purus blandit viverra. Phasellus dolor. Morbi mattis ullamcorper velit. Maecenas vestibulum mollis diam. Praesent vestibulum dapibus nibh.

Durable design

Donec sodales sagittis magna. Etiam feugiat lorem non metus. Praesent vestibulum dapibus nibh. Praesent egestas tristique nibh. Nullam quis ante. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Etiam feugiat lorem non metus.

Low total cost of ownership

Pellentesque auctor neque nec urna. Fusce fermentum. Aliquam lobortis. Sed mollis, eros et ultrices tempus, mauris ipsum aliquam libero, non adipiscing dolor urna a orci. Donec mollis hendrerit risus.

Saznajte više

Flygt 4320 Prilagodljiva potopna mešalica male brzine

Potpuna kontrola i automatizacija procesa mešanja

Štedi do 50% troškova za energiju

Bilo da koristite mikser sa potpunom automatizacijom ili upravljajte njime iz svoje kontrolne sobe, Flygt 4320 pruža značajne uštede energije. Kontinuiranim usklađivanjem izlaza sa stvarnom potražnjom, štedeći troškove i optimizujući efikasnost procesa.

Poboljšajte prilagodljivost procesa

Mulj na dnu vašeg rezervoara? Sezonske fluktuacije? Proces nadogradnje? Flygt prilagodljive mešalice vam omogućavaju da podesite izlaz, ručno ili automatski, kako biste postigli traženi rezultat procesa mešanja — bez obzira na sve.

Povećajte vreme rada miksera

Sa sveobuhvatnim nadzorom, funkcijama auto-korekcije, zapečaćenim i zaštićenim okruženjem za pogon, Flygt prilagodljivi mikseri predstavljaju novi nivo u pouzdanosti mešanja.

Smanjite količinu inventara

Pošto se isti model adaptivnog miksera može koristiti za različite primene u vašoj fabrici, vaša investicija u rezervne delove i rezervne mešalice se smanjuje.

Saznajte više

Flygt Mlazni aeratori (Flygt Jet aerators)

Aeracija i tretman otpadnih voda

Quick, low-cost installation

Quisque id odio. Suspendisse feugiat. Donec interdum, metus et hendrerit aliquet, dolor diam sagittis ligula, eget egestas libero turpis vel mi. Etiam imperdiet imperdiet orci. Fusce fermentum odio nec arcu.

Robust and reliable

Aliquam erat volutpat. Vestibulum rutrum, mi nec elementum vehicula, eros quam gravida nisl, id fringilla neque ante vel mi. Donec posuere vulputate arcu. Aenean commodo ligula eget dolor. Quisque ut nisi.

Technology leadership

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Sed aliquam, nisi quis porttitor congue, elit erat euismod orci, ac placerat dolor lectus quis orci.

Self-cleaning components

Curabitur a felis in nunc fringilla tristique. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Praesent nonummy mi in odio. Morbi mollis tellus ac sapien. Duis vel nibh at velit scelerisque suscipit.

Saznajte više

Flygt Sonde za merenje nivoa (Flygt Level probes)

Hydrostatic and Ultrasonic Level Transmitters

High efficiency and reliability

Suspendisse potenti. Nulla consequat massa quis enim. Nam ipsum risus, rutrum vitae, vestibulum eu, molestie vel, lacus. Cras sagittis. Suspendisse pulvinar, augue ac venenatis condimentum.

Space-saving installation

Praesent nec nisl a purus blandit viverra. Phasellus dolor. Morbi mattis ullamcorper velit. Maecenas vestibulum mollis diam. Praesent vestibulum dapibus nibh.

Easy handling of highly fibrous materials

Pellentesque dapibus hendrerit tortor. Praesent vestibulum dapibus nibh. Phasellus accumsan cursus velit. Sed a libero. Fusce egestas elit eget lorem. Praesent ac sem eget est egestas volutpat. Fusce neque.

Few, easy-to-service components

Nam at tortor in tellus interdum sagittis. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Curabitur ligula sapien, tincidunt non, euismod vitae, posuere imperdiet, leo. Vivamus aliquet elit ac nisl.

Saznajte više

ŽELITE VIŠE INFORMACIJA? KONTAKTIRAJTE NAS.

Kontakt

Reference

JKP Beogradski vodovod i kanalizacija

JKP Beogradski vodovod i kanalizacija

JKP Vodovod i Kanalizacija Subotica

JKP Vodovod i Kanalizacija Subotica

JKP Vodovod Čačak

JKP Vodovod Čačak

JKP Vodovod i kanalizacija Zrenjanin

JKP Vodovod i kanalizacija Zrenjanin

JKP Vodovod i Kanalizacija Obrenovac

JKP Vodovod i Kanalizacija Obrenovac

JKP Komunalac Vrbas

JKP Komunalac Vrbas

JKP Vodovod i Kanalizacija Pančevo

JKP Vodovod i Kanalizacija Pančevo

JKP Vodovod i kanalizacija Pećinci

JKP Vodovod i kanalizacija Pećinci

JKP Miloš Mitrović – Velika Plana

Hidrokontrol doo Niš

Hidrokontrol doo Niš

Kapetanski Rit Ribarstvo doo Kanjiža

Kapetanski Rit Ribarstvo doo Kanjiža

PD Termoelektrane Nikola Tesla doo

PD Termoelektrane Nikola Tesla doo

Termoelektrane i kopovi Kostolac

Termoelektrane i kopovi Kostolac

Elektrovat doo

Elektrovat doo

JP PEU Resavica

JP PEU Resavica

Rudnik i flotacija Rudnik doo

Rudnik i flotacija Rudnik doo

RB Kolubara doo​ Lazarevac

RB Kolubara doo​ Lazarevac

RTB Bor Grupa doo

RTB Bor Grupa doo

Rudnik bakra Majdanpek

Rudnik bakra Majdanpek

Republička direkcija za robne rezerve

IMP-Automatika doo

IMP-Automatika doo

Alltech SRB a.d. Senta

Alltech SRB a.d. Senta

Bulevar Company“ doo

Bulevar Company“ doo

G.P. Graditelj NS doo

G.P. Graditelj NS doo

GAT doo

GAT doo

Millennium Team doo

Millennium Team doo

Global Plant inc.

Global Plant inc.

Romax Trade doo

Romax Trade doo

SERVIS

MERIS obezbeđuje servisiranje opreme i uređaja svih zastupanih programa za teritoriju Srbije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske.

VIŠE INFORMACIJA

Flygt novosti

MERIS organizovao posetu postrojenju za tretman otpadnih voda u Mađarskoj

3 октобра, 2014|

Tokom posete koju je organizovala firma MERIS 22. marta ove godine više od trideset projektanata iz Srbije imalo je priliku da obiđe postrojenje za tretman otpadnih voda koje radi po ICEAS tehnologiji u gradu Mako, blizu Segedina (Mađarska).

Kategorije proizvoda

Potapajuće pumpe sa drobilicom

Flygt mlazna miješalica

Potapajuće pumpe sa drobilicom

Potapajuće pumpe sa drobilicom

Potapajuće pumpe sa drobilicom

Potapajuće pumpe sa drobilicom

Potapajuće pumpe sa drobilicom

Potapajuće pumpe sa drobilicom

Go to Top