Meris doo Sajam Vode 2021 resenje za tretman otpadnih voda štand

Firma MERIS ponudila je tržištu Srbije svoju raznovrsnu ponudu i inovativnija rešenja na XII Sajmu voda, održanom je u BelExpo centru u Beogradu, 17 – 19. 11. 2021.

Na štandu Merisa su predstavljeni  proizvodi principala Endress Hauser-a, Flygt-a Xylem brand-a, Sanitaire Xylem brend, BioKube-a, AVK – njihove tehnologije i  rešenja za tretmane pitkih i otpadnih voda.

Demo modeli ,,Water&wastewater treatment,, i ,,Analysis measurement,, pokazali su svu kompetentnost Endress+Hausera kada je u pitanju merna senzorika u tretmanima pitkih i otpadnih voda.

Poprečni presek Flygt potapajuće pumpe, N  impeler, Santaire ICEAS tehnologija vodeći Xylem brendovi su bili standardni deo postavke na našem štandu. Flygt Xylem brend je vodeći proizvođač potopnih pumpi za otpadnu vodu, dok je Sanitaire Xylem brend nosilac tehnologije za tretmane otpadnih voda primenjene u svetu na oko 1000 postrojenja, od toga na dva u Srbiji.

BioKube, vodeći danski proizvodjač u oblasti prečišćavanja otpadnih voda,  predstavljen je sa sistemom za 50-150 ekvivalent stanovnika, odnosno od 150 – 10.000 ekvivalent stanovnika. Biokube postrojenja za tretman otpadnih voda namenjena su rezidencijalnim objektima, selima, hotelima, odmaralištima.

AVK  – najveći evropski proizvođač ventila, takođe je bio deo naše postavke na štandu.

Velika pouzdanost opreme, energetska efikasnost, višedecenijsko iskustvo, i tehnologija naših principala su garant da Meris pruža najsavremenija rešenja u industriji pitke i otpadne vode.

Na dobro posećenom Sajmu,  okupili su se proizvođači i distributeri opreme, uređaja i hemikalija, predstavnici naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih komunalnih preduzeća, ministarstava, kao i finansijskih institucija koje investiraju novac u vodoprivredu.

Beograd, novembar 2021.

Meris doo Sajam Vode 2021 resenje za tretman otpadnih voda štand