Fotografija Meris učestvovao na nedelji voda na EXPO 2020 u Dubaiu

MERIS doo bio je deo poslovne delegacije Privredne komore Srbije i Vlade Srbije na Expo 2020 Dubai u okviru tematske nedelje “Voda”. Posetu i B2B aktivnosti uspešno je organizovalo Udruženje za građevinsku industriju Privredne komore Srbije. Slogan ovogodišnje svetske izložbe bio je Povezivanje umova, stvaranje budućnosti.

Tematska nedelja Vode bila je posvećena izazovima današnjice, kao što su: obezbeđivanje čistih i pouzdanih izvora snabdevanja vodom za sve, uz prepoznavanje vode kao faktora ekonomskog napretka. U okivru organizovanih B2B aktivnosti, članovi delegacije Srbije imali su susrete sa mnogobrojnim predstavnicima biznisa iz celog sveta.

Meris je predstavio svoj portfolio i objedinjenu ponudu za industrijsku automatizaciju, pijaće i otpadne vode, regulaciju i automatsko vođenje tehnoloških procesa. Inženjering i ekspertska znanja, proizvodi i servis koji su objedinjeni uz ponudu brendova, kao što su Xylem, Endress+Hauser, AVK group, čine firmu jedinstvenim solution provider-om u ovim oblastima. Kompanije su predstavljene na skupu u Serbian hub-u, kao i u digitalnom katalogu, kreiranom za Expo 2022.

Beograd, 20-26. Mart 2022.