Liquiphant FTL31 i FTL33 vibrirajući prekidači za određivanje nivoa

Naš novi asortiman Liquiphant koristi vibracioni princip za najsigurniju i najpouzdaniju detekciju nivoa. Oba uređaja – Liquiphant FTL31 i FTL33, se koriste za upotrebu u komunalne i industrijske svrhe, u prehrambenoj industriji i industiji pića, imaju konkurentne cene, lako se biraju i instaliraju i dostupni su sa kratkim rokovima isporuke.


Dokazan u upotrebi u milionima aplikacija

Napravljen 1983, Liquiphant se dokazao u milionima aplikacija detekcije minimalnog ili maksimalnog nivoa u cevima i posudama. Nudi sigurnost i izdržljivost čak i u teškim uslovima sa promenljivim svojstvima medija, talogom, spoljnim vibracijama ili promenljivim temperaturama, na primer tokom CIP ili SIP čišćenja. Liquiphant je pravi “plug & play” uređaj, bez potrebe za kalibracijom ili podešavanjem.


Liquiphant FTL31

Liquiphant FTL31 je prekidač nivoa tečnosti za upotrebu u rezervoarima, posudama i cevima. Namenjen je za sprečavanje prepunjavanja ili zaštitu pumpe u aplikacijama kao što su čišćenje i filter sistema za hlađenje i podmazivanje sudova. Zajedno sa FTL33, uređaj je idealan u uslovima i aplikacijama gde plovak ili provodni prekidači, kapacitivni i optički senzori ne mogu da se koriste usled provodljivosti, naslaga, turbulencije, uslova protoka ili mehurića vazduha. Robustan dizajn od nerđajućeg čelika garantuje trajnost.


Liquiphant FTL33

Liquiphant FTL33 je savršen za aplikacije sa higijenskim zahtevima u industriji hrane i pića; poseduje EHEDG i 3-A sertifikat i u skladu je sa smernicama FDA. Pogodan je za pivare, mlekare ili za ostale industrije koje su uključene u obradu i pakovanje namirnica. FTL33 može da se koristi za procesne temperature do 150°C, što omogućava lako i brzo čišćenje kroz CIP ili SIP. IP69K je takođe podesan za okruženja sa zahtevnim režimom čišćenja.


Jednostavna instalacija

Kao najmanji vibracioni senzor dostupan na tržištu, instalacija FTL31 i FTL33 je laka čak i u tesnijim prostorima. Modularni dizajn nudi najširi spektar procesnih priključaka za svaku aplikaciju.