Meris – svet po meri tehnologije

Implementacijom proizvoda svetskih brendova MERIS rešava potrebe svojih klijenata kada su u pitanju merenja, nadzor, kontrola i automatizacija, tretmani i transport voda.

Proizvodi

PROIZVODI

Pripadaju vodećim svetskim proizvođačima koje MERIS godinama uspešno zastupa. Implementacijom ovih proizvoda MERIS rešava potrebe svojih klijenata kada su u pitanju merenja, nadzor, kontrola i automatizacija, tretmani i transport voda.

Energetska efikasnost

ENERGETSKA EFIKASNOST

Potrebe za energetskom efikasnošću svakim danom se uvećavaju. Potreba za vodom i energijom, trendovi današnjice koji utiču najviše na automatizaciju industrijsih procesa. Zato MERIS, kada su u pitanju resursi, nudi klijentima rešenja koja čuvaju ove najdragocenije resurse.

Servis

SERVIS

Omogućava duži radni vek vaših uređaja. Ispitivanje, nadzor, montaža, kalibracija, puštanja u rad, popravke, sve na jednom mestu. Servisiranje se obavlja u servisima koji su opremljeni svim potrebnim servisnim alatima, opremom i softverima za dijagnostiku i setovanje. MERIS je tu da pomogne.

Concertor – inteligentna pumpa

Kompanija Xylem predstavlja revolucionarni novitet u oblasti tehnologije otpadnih voda – inteligentnu pumpu Concertor, koja se prilagođava uslovima rada i poboljšava svoj učinak u realnom vremenu. Kombinujući integrisani kontrolni sistem sa IE4 efikasnošću motora i koristeći prednosti patentiranog izuma – N-adaptivnog radnog kola, ova pumpa omogućava olakšan rad, start programa, bolje kontrolisan proces i značajnu uštedu.

Xylem Concertor

Poštovani klijenti, saradnici i partneri,

Odgovornost je jedna od najvažnijih stvari u vreme uvedenog vanrednog stanja i rizika od širenja virusa COVID19. U skladu sa tim želeli smo da vas obavestimo da u narednom periodu “MERIS” nastavlja sa poslovanjem u prilagođenim uslovima koji neće uticati na brzinu i kvalitet naše usluge.

Na vreme smo preuzeli sve neophodne preventivne mere kako bi omogućili većini svojih zaposlenih rad od kuće, dok je ostalim zaposlenima obezbeđena neophodna zaštitna oprema i dezinfekciona sredstva. Svakodnevno pratimo izveštaje i razvoj situacije. U slučaju povratka na rad iz kancelarije, obavestićemo sve na vreme. Svi Vaši zahtevi se primaju i obrađuju redovno, kao i neophodne servisne usluge. Zajednički cilj nam je da se posao obavlja profesionalno i kvalitetno kao i do sada, uz maksimalnu bezbednost svih nas. Želimo vam da budete zdravi, bezbedni i odgovorni, čuvajte se i budimo u kontaktu!

MERIS d.o.o.

Novo na našem tršištu

Micropilot FMR10

MIKROPILOT FMR10/20 nudi kontinuirano bezkontaktno merenje nivoa i protoka (koristeći linearizacionu tabelu). FMR10/20 pripadaju prvoj generaciji bezkontaktnih radara koji koriste Bluetooth tehnologiju za upravljanje procesima, puštanje u rad i održavanje. Jednostavan i siguran bežični pristup – čak i u hazardnim (rizičnim, opasnim) zonama ili oblastima koje su nepristupačne. Signal se može prikazati (očitati) koristeći aplikacije na svakom Smart telefonu/Tablet računaru koji ima Android operativni sistem, tj. na svakom uređaju koji ima mogućnost Bluetooth povezivanja.

Upravljanje FMR20 je moguće i standarnim HART protokolom ili preko udaljenog displeja (što za FMR10 nisu opcije). Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i jedinstvenom čipu, uređaj je idealan za aplikacije gde su limitirani uslove ugradnje (mali prostor za ugradnju).

Telo uređaja u potpunosti izrađeno od PVDF-a, otporno na spoljašnje uslove, zaptiveno ožičenje i elektronika, sprečavaju prodor vode i omogućavaju upotrebu FMR10/20 u izuzetno teškim (nepovoljnim) uslovima rada.

Jednostavan setup sa tri glavna parametra za većinu aplikacija. Merni opseg od 5m (za FMR10) odnosno do 20m (za FMR20), čine ga savršenim izborom prvenstveno za aplikacije u pitkim i otpadnim vodama, kao i korisnim za aplikacije u drugim industrijama.

SERVIS

MERIS obezbeđuje servisiranje opreme i uređaja svih zastupanih programa za teritoriju Srbije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske.